Apulanta järjestää suurkonsertin Nokia Arenalla – esiintyy sinfoniaorkesterin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Apulanta-yhtye esiintyy jälleen ensi vuonna isolla areenalla. Tällä kertaa tiedossa on taatusti harvinaislaatuinen konsertti. Yhtye nousee lokakuussa 2024 Tampereen Nokia Arenan lavalle yhdessä Sinfonia Lahden kanssa.

Konsertissa yleisölle tarjoillaan iso kattaus Apulannan kappaleita, jotka on sovitettu sinfoniaorkesterille. Sinfonia Lahti on Suomen arvostetuimpia sinfoniaorkesterita. Yhteiskonsertin kapellimestarina toimii Erkki Lasonpalo.

– Konsertti on meille kerran elämässä-tyyppinen mahdollisuus. Kaikenlaista hienoa on tullut vuosien saatossa tehtyä, mutta ei vielä koskaan täysikokoisen sinfoniaorkesterin kanssa. Kyseessä on niin ilmaisuvoimainen porukka, että illasta tulee kirjaimellisesti eeppinen, kuvailee Apulannan rumpali Sipe Santapikki tiedotteessa.

Apulanta & Sinfonia Lahti -konsertti järjestetään Nokia Arenalla perjantaina 25. lokakuuta 2024. Liput tulevat myyntiin perjantaina 3. marraskuuta 2023 klo 9 osoitteessa http://lippu.fi/apulantasinfonia.