Tarkkaile postiasi – Linnan juhlien kutsujen postittaminen alkoi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto eli linnan juhlat järjestetään jälleen keskiviikkona 6. joulukuuta Presidentinlinnassa. Tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja hänen puolisonsa tohtori Jenni Haukion viimeistä kertaa isännöimän juhlan teemana on ajat vaihtuvat.

- Elämme aikaa, jolloin moni itsestäänselvyys kyseenalaistuu ja uudenlaista tulevaisuutta luodaan vauhdilla. Yhteinen tehtävämme on löytää ratkaisuja kohtaamiimme haasteisiin ja varmistaa, että olemme menossa oikeaan suuntaan, kertoo presidentti Niinistö presidentin kanslian tiedotteessa.

Linnan juhlien kutsujen postittaminen on alkanut. Tällä kertaa Presidentinlinnaan kutsutaan noin 1 700 suomalaista. Joskossa on muun muassa pitkän uran tehneitä ja esimerkiksi mentoreina tienraivaajina toimineita henkilöitä, nuoria innovatiivisia osaajia, tulevaisuuden menestystekijöiden parissa työskenteleviä sekä yhteiskunnan ja arjen turvallisuuden takaajia.

Tiedotteen mukaan erityistä huomiota on kiinnitetty myös lapsia ja nuoria tukeviin tekoihin. Merkittävä osa kutsutuista on tänäkin vuonna ensikertalaisia. Perinteiseen tapaan vastaanoton kunniavieraina on sotiemme veteraaneja ja lottia.