Karu video leviää viraalina – viinirypälepakkauksen sisältä löytyi mustaleski

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Hedelmä- ja vihannestuotteiden mukana kauppoihin ja koteihin voi päätyä eksoottisia yllätysvieraita. Erään kanadalaisnaisen kauhuksi viinirypälepakkauksen sisältä paljastui erittäin myrkyllinen hämähäkki.

TikTok-käyttäjä Bilkyeats jakoi videon, jossa mustaleski lymyilee vihreiden viinirypäleiden seassa. Naisen mukaan hämähäkki oli löytynyt hänen esihenkilönsä ostaman pakkauksen sisältä. Viinitypäleet olivat President’s Choice -merkkisiä.

Kanadalaisen BlogTo-sivuston mukaan vastaavat tapaukset ovat melko harvinaisia. Elintarvikevirasto Canadian Food Inspection Agency on kuitenkin varoittanut asiakkaiden tuovan toisinaan huomaamattaan koteihinsa myrkkyhämähäkkejä viinirypäleiden mukana ja skorpioneja banaanien mukana.

Mustaleskien aiheuttamat kuolemat ovat nykyään melko harvinaisiahelposti saatavilla olevien vastamyrkkyjen ansiosta. Hämähäkin erittämä myrkky voi kuitenkin aiheuttaa vuorokausia kestävää voimakasta kipua.

@bilkyeats Black Widow Spider in grapes 🕷️ . . . . #toronto #torontotiktok #torontonews #groceries #grocerystore #torontogrocery #torontofood #torontofoodie #blackwindow #torontogrocerystore ♬ original sound – Bilkis Begum