Kate Beckinsalelta pyydettiin huonoa kuvaa – julkaisi huvittavan otoksen hammaslääkäristä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juuri 50 vuotta täyttänyt Kate Beckinsale julkaisi taannoin hänen seuraajiensa silmien iloksi näyttäviä kuvia, joissa hän poseerasi mustissa bikineissä. Korkokengissään ja laineikkaissa hiuksissaan tähti näytti aivan kuin elävältä Barbie-nukelta. Täydellisten kuvien jälkeen fanit ovat ihmetelleet, että saako naisesta edes otettua huonoa kuvaa.

Kate Beckinsale oli lukenut nämä kommentit ja päättänyt esitellä itsensä nyt hieman erilaisessa kuvassa. Nainen julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän istuu rullatuolissa. Tähti on tullut juuri hammaslääkäristä leikkauksesta ja istuu jonkin lainen tuppo suussa ja pää mustalla tukisiteellä sidottuna.

– Tällainen munamagneetti lähti hammaslääkäristä leikkauksesta tänä aamuna, Kate Beckinsale kirjoittaa kuvatekstissään.

Kate Beckinsale on viime päivien aikana avautunut hänen Instagram-tarinoissaan siitä miten paljon kiusaamista ja häirintää hän kokee. Kiusaaminen tapahtuu lähinnä miesten toimesta naisen omalla Instagram-kanavalla.