Rockfestiä ei järjestetä ensi vuonna: ”Teimme kaikkemme”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rockfest-tapahtuma pitää ensi kesänä välivuoden. Rock- ja metallimusiikkiin keskittyvää festivaalia ei siis järjestä vuonna 2024 lainkaan.

Rockfestin välivuoden kerrotaan johtuvan pääesiintyjien vaikeasta saatavuustilanteesta ensi kesänä. Tapahtuman järjestäjien tiedotteen mukaan genren isoimpia nimiä ei ole suunnitteilla olleena Rockfest 2024 -viinkoloppuna liikkeellä tai saatavilla.

– Teimme kaikkemme ja käänsimme kaikki kivet viimeiseen asti, että tapahtuma olisi voitu järjestää. Historiallisen haastavan ohjelmatilanteen vuoksi tapahtumaa ei ensi kesänä voida järjestää. Halusimme kertoa tämän nyt heti ensi tilassa asiakkaillemme, kun päätös oli tehty, kertoo tiedotteessa Nelonen Media Liven johtaja Anssi Nevalainen.

Järjestäjien mukaan vuoden 2025 Rockfestin suunnittelutyö on jo käynnissä. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2017 lähtien eri puolilla Suomea. Rockfestin lavalle ovat nousseet aikaisempina vuosina muun muassa Iron Maiden, Pantera, Mötley Crüe, Ozzy Osbourne ja Slipknot.