Hoviasiantuntija: Prinssi Harryn ja Meghan Marklen erosta haittaa uralle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuninkaallinen hoviasiantuntija Louella Alderson on kommentoinut mediassa vellovia huhuja liittyen Meghan Marklen ja prinssi Harryn erospekulaatioihin. Asiantuntijan mukaan molempien urat voivat saada kohtalokkaan iskun, jos he eroavat.

– Harry ja Meghan muodostavat yhdessä tiimin, mikä voi menestyä. Heidän yhdessä toteuttamansa yritykset voivat edelleen tuoda huomattavia tuloja perheelle, parisuhdeasiantuntija Louella Alderson kertoi The Mirrorille.

Jos Sussexin herttuapari harkitsisi eroa, eivät he tiedottaisi asiasta pitkään aikaan Aldersonin mukaan. He seuraisivat Will Smithin ja Jada Pinkett Smithin sekä Meryl Streepin ja Don Gummerin kaltaisten julkkisparien esimerkkiä pitämällä eronsa salassa.

– Heillä on myös lapsia, joista pitää huolta, hän sanoi viitaten kuninkaallisen parin kahteen lapseen.