Kylie Jenner esitteli vaatemerkkinsä uutuudet – lanseerauspäivä nurkan takana

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yrittäjänä ja realitytähtenä tunnettu miljardööri Kylie Jenner on luonut itselleen menestyksellään bisneksen kosmetiikan saralla. Nyt nainen on astunyt myös muodin maailmaan lanseeratessaan oman khy-nimeä kantavan vaatemerkin.

Kylie Jennerin Instagram-profiilissa on ollut jo noin viikon esillä khy-verkkosivuston osoite. Nyt nainen on kuitenkin viimein paljastanut, että tuotteet tulevat myyntiin 1. marraskuuta. Nainen julkaisi kanavallaan vaatemerkille tehdyn mainoksen, jossa Jennerin yllä nähdään oman vaatemerkin asuja.

Kylie Jennerin yllä nähdään upea nahkainen pikkumekko, mustaa tekonahkaa oleva toppi, housut, vetoketjullinen huppari sekä näyttävä pitkä nahkatakki. Tähti julkaisi myös kuvasarjan, jossa hän poseeraa kuvissa eri asut yllään ja esittelee myyntiin tulevia tuotteita.

Kylie Jenner sai Wall Street Journal -lehdeltä tunnustuksen, jossa nainen nimitettiin vuoden brändi-innovaattoriksi uuden vaatemerkkinsä ansiosta. Khy-merkkiset vaatteet ovat nuorille suunnattuja ja niiden hinta pysyttelee alle 200 dollarissa.

https://www.instagram.com/p/Cy6qDiSSfdz/

https://www.instagram.com/p/CzAfJpCrh9e/