Britney Spearsin koe-esiintyminen The Notebook -elokuvaan leviää somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britney Spearsin elämänkerta Nainen minussa on osoittautunut odotetusti menestykseksi. Kirja on poikinut monia kohuotsikoita kun poptähti on paljastanut oman kantansa eri tilanteista ja kohtaamisista, joihin liittyy myös muita julkisuuden henkilöitä.

Kirjassa Britney Spears paljasti myös, että hän koe-esiintyi The Notebook – Rakkauden sivut -elokuvan naispääosaa varten. Pian tämän tiedon esiintulon jälkeen Daily Mail -sivusto jo saikin tämän koe-esiintymisnauhan käsiinsä ja julkaisi sen.

Koe-esiintyminen on vuonna 2002 kuvattu. Fanit ovat olleet hyvin vakuuttuneita Britney Spearsin näyttelijän lahjoista kun hän eläytyy Allie Hamiltonin rooliin ja itkee toimittaessaan vuorosanoja. Lopulta naispääosaa pääsi esittämään Rachel McAdams.

Fanit ovat ilmaisseet sosiaalisessa mediassa tahtoaan nähdä myös Rachel McAdamsin koe-esiintymisen vertailun vuoksi. Myös McAdamsin videonauha on alkanut nyt leviämään esimerkiksi TikTokissa, jossa moni on todennut, että Britney Spearsin hyvästä suorituksesta huolimatta rooli kuului selvästi Rachel McAdamsille.

@backstagecasting Are you as blown away as we are by Britney’s 2002 audition tape for ‘The Notebook’?! 🤩 Credit: DailyMail #acting #act #actor #film #filmclip #britneyspears #backstage #audition ♬ original sound – Backstage

@hsteve888 Rachel Mcadams audition tape🎥#rachelmcadam #notebook #viral #foryou #foryoupage #fypシ゚viral ♬ Last Hope – Steve Ralph