MTV-teiniäidin perheskandaali syvenee

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan Teen Mom -sarjasta kuuluisuuteen noussut Jenelle Evans on ollut toistuvasti ongelmissa lainvalvojien ja lastensuojeluviranomaisten kanssa. Nyt Jenellen mies David Eason on saanut syytteen 14-vuotiaan poikapuolensa Jacen pahoinpitelystä.

Jenelle sai Jacen huoltajuuden takaisin äidiltään Barbaralta aiemmin tänä vuonna. Barbara oli hoitanut Jacea pienestä pitäen, koska Jenelleä pidettiin sopimattomana vanhempana. Ongelmat alkoivat nopeasti. Jace karkaili kotoaan toistuvasti. Viimeisimmän karkumatkan jälkeen Jace oli kertonut poliisille, että hänen isäpuolensa David Eason olisi pahoinpidellyt häntä. Nyt Eason on saanut asiassa syytteen.

TMZ:lle on kerrottu, että väitetystä pahoinpitelystä on olemassa video ja se on poliiseilla hallussaan. Jenelle Evan on tilittänyt nettiin tuntemuksiaan ja sanoo seuraajilleen, että hänen oma äitinsä on koko skandaalin takana. Lisäksi TMZ:n saamien oikeusasiakirjojen mukaan vammat ovat olleet fyysisiä ja selkeästi näkyvissä pojan oikean käsivarren molemmilla puolilla. Lisäksi pojalla on ollut kaulan oikealla puolella selkeät jäljet pahoinpitelystä, jotka eivät ole voineet muodostua vahingossa.

Jenelle Evans on sittemmin tilittänyt tilanteesta sosiaaliseen mediaan ja väittää muun muassa viranomaisten valehdelleen hänelle. Lisäksi hän on haukkunut äitiään julkisesti, TMZ raportoi.