Kim Kardashian esiintyi Balenciagan iltapuvussa – negatiivisia kommentteja alkoi tulvia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian saapui LACMA-gaalaan upeassa kirkkaan pinkissä iltapuvussa, joka oli Balenciagan käsialaa. Naisen julkaisemat asukuvat saivat aikaan melkoisen negatiivisten kommenttien ryöpyn, koska Balenciaga oli viime vuonna suuren lasten hyväksikäyttöön liittyvän kohun keskellä.

Noin vuosi sitten vaatemerkki Balenciaga sai paljon negatiivista palautetta julkaistuaan mainoskampanjan, jonka kuvissa lapset poseerasivat bondageasuihin puettujen pehmolelujen kanssa. Kuvissa oli myös viitteitä lasten hyväksikäyttöön. Kohun seurauksena Balenciaga poisti kuvat ja julkaisi tiedotteen, jossa he kertoivat tuomitsevansa lasten hyväksikäytön.

Monien mielessä Balenciagan nimi oli kuitenkin tahriintunut ja sosiaalisessa mediassa ihmiset olivat edelleen laajasti sitä mieltä, että Balenciagan anteeksipyyntö ei tuntunut aidolta. Kim Kardashian ei koko kohun aikana sanonut mitään negatiivista Balenciagasta vaan jatkoi merkin antamien vaatteiden käyttämistä edelleen, mitä moni ihmetteli ja kritisoi.