Asukkaat epäilivät nähneensä ufoja – sitten totuus paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornian San Diegossa todistettiin taannoin erikoista näkyä. Taivaalla loisti joukko kirkkaita valoja, joiden alkuperä oli alkuun mysteeri. Ilmiölle on sittemmin löytynyt selitys.

Valot ilmestyivät taivaalle sunnuntaina kello 18 jälkeen paikallista aikaa. Ilmiö herätti ihmetystä erityisesti siksi, että yksi isompi valo vaikutti jakaantuvan useammaksi pieneksi valoksi laskeutuessaan maata kohti. Ilmiön aiheuttajaksi epäiltiin niin droneja kun ufojakin.

Yhdysvaltojen laivaston laskuvarjoryhmä Leap Frogs on sittemmin paljastanut olleensa ilmiön taustalla. Valot olivat soihtuja, joita ryhmän jäsenet kantoivat mukanaan esiintyessään paikallisella Snapdragon Stadiumilla. Esitys oli osa urheiluareenalla käynnissä ollutta naisten jalkapalloliigan semifinaaliottelua.