Suomalainen pelitalo Nitro Games teki miljoonasopimuksen Netflixin kanssa

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mobiilipeleihin erikoistunut suomalaisyhtiö Nitro Games on solminut sopimuksen Netflixin kanssa. Nitro Gamesin tiedotteen mukaan sopimuksen arvo on noin yhdeksän miljoonaa euroa.

Sopimuksen myötä yhtiö tulee kehittämään suoratoistojätille monialustaisen pelin. Sopimus kattaa myös pelin julkaisemisen jälkeen toteutettavia palveluita. Projektin on määrä valmistua vuonna 2026.

– Olemme innoissamme yhteistyöstä Netflixin kanssa. Tämä projekti sopii hyvin osaamiseemme ja se on linjassa visiomme ja strategiamme kanssa, kuvaili Nitro Gamesin toimitusjohtaja Jussi Tähtinen tiedotteessa.

Toistaiseksi ei ole paljastettu, minkälainen peli kyseessä tulee olemaan. Vuonna 2007 Kotkassa perustettu Nitro Games tunnetaan muun muassa mobiilipeleistään Heroes of Warland, Medals of War ja Raids of Glory. STT:n mukaan yhtiön osake oli keskiviikkona alkuillasta lähes 40 prosentin nousussa Tukholman pörssissä.