Kris Jenner kuuli olevansa poissaoleva – teki itsestään hologrammin tyttären kotiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kris Jenner on tullut monille tutuksi Kardashianit-realityohjelmasta kuuluisten tyttäriensä äitinä ja managerina. Työsuhde tyttärien kanssa vaikeuttaa toisinaan heidän välejään ja aiheuttaa riitoja etenkin silloin kun joku tyttäristä kokee jäävänsä vähemmälle huomiolle kuin muut.

Kardashianit-sarjan uusissa jaksoissa on saatu nähdä miten Kris Jennerin ja Khloe Kardashianin välit ovat viilenneet. Syy johtuu siitä, että Khloe kokee olevansa vähiten arvostettu lapsi. Hänestä on myös tuntunut, että hän ei saa yhtä paljon huolenpitoa eikä hänen työasioitaan hoideta samalla intensiteetillä kuin muiden lasten. Khloe Kardashian kokee joutuvansa tekemään enemmän itse kuin muut siskot.

Kris Jenner kuuli lapsensa huolenaiheet ja kritiikin, minkä vuoksi hän päätti lämmittää hänen välejään Khloen kanssa keventämällä hieman tunnelmaa. Entertainment Tonight -julkaisemalla videolla nähdään miten Kris Jenner teki itsestään tyttärensä kotiin hologrammin, jonka Khloe pystyi näkemään eri huoneissa olevista näytöistä.