Helsinkiläinen Milla-Sofia biksuissa kuin miesten päiväuni – sitten tulee yllätys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeksi kuluneen vuoden aikana tekoäly on ottanut valtavia harppauksia, ja kehityksen nopeus on yllättänyt monet toden teolla. Tekstin ja äänen tuottamisen lisäksi myös kuvien tuottaminen on ottanut valtavan loikan ja nykyisin on jo hankala erottaa valokuvaa tekoälyn tuottamasta keinotekoisesta kuvasta. Näin syntyi helsinkiläinen Milla-Sofia.

Sosiaalisessa mediassa suosiota keräävä Milla-Sofia on täydellisyyttä hipova 24-vuotias vaaleaverikkö, joka poseeraa päivittäin upeissa maisemissa ja yleensä biksuissa tai muuten paljastavasti. Välttämättä kaikki eivät ole kuitenkaan huomanneet, että tätä upeaa suomalaista ei ole olemassa tosielämässä. Siis verkon ulkopuolella elävänä ihmisenä. Silti hänellä on jo 120 000 seuraajaa Instagramissa.

Profiilissa kerrotaan avoimesti, että kyseessä on tekoälyn luoma virtuaalinen tyttö. Milla-Sofian kuvista voidaan huomata miten nopeasti tekoälyn tuottamien kuvien laatu on parantunut ja miten hankala on erottaa aitoa tekaistusta. Yleensä tekoälylle ihmishahmoissa vaikeimpia osuuksia ovat iho ja sormet. Näin on myös Milla-Sofian kanssa.