Slipknot kertoi rumpalin poistuneen yhtyeestä – pian ilmoitus poistettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen metalliyhtye Slipknotin rivit vaikuttavat jälleen rakoilevan. Slipknot tiedotti, ettei rumpali Jay Weinberg jatka yhtyeessä. Myöhemmin ilmoitus kuitenkin poistettiin.

Alkuperäisen tiedotteen mukaan Slipknot oli päättänyt tehdä luovan ratkaisun yhtyeen kehityksen nimissä ja jatkaa toimintaansa ilman Weinbergiä. Julkaisussa Weinbergiä kiiteltiin tämän panoksesta yhtyeessä, ja hänelle toivotettiin kaikkea parasta. Myöhemmin tiedote kuitenkin katosi Slipknotin sometileiltä.

Weinberg liittyi Slipknotiin vuonna 2014 yhtyeestä vuotta aiemmin erotetun ja sittemmin edesmenneen Joey Jordisonin tilalle. Jo nuorelta iältä asti Slipknotia fanittanut Weiberg oli mukana kolmella albumilla. Lukuisissa yhtyeissä soittanut muusikko on Bruce Springsteenin The E Street Bandin rumpali Max Weinbergin poika.

Vuonna 1995 perustetun Slipknotin riveissä tapahtui kokoonpanomuutoksia viimeksi kesällä. Tuolloin Slipknot ilmoitti yhtyeen ja pitkäaikaisen kosketinsoittaja Craig Jonesin teiden eronneen. Tilalle astui uusi soittaja, jonka henkilöllisyyttä ei ole paljastettu.