Gwyneth Paltrow esitteli New Yorkin matkaansa – tyynyliina aiheutti ihmetystä

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Gwyneth Paltrow muistetaan monista tähden tekemistä elokuvarooleista, joista nainen on voittanut myös Oscar-palkintoja. Paltrow on viime vuosina keskittynyt omaan Goop-brändiinsä, joka keskittyy terveyteen, kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviin tuotteisiin ja palveluihin.

Gwyneth Paltrow on nyt julkaissut kuvasarjan, joka sisältää otoksia hänen New Yorkin matkaltaan. Matka näyttää sisältäneen niin työtä kuin huviakin, joka tähdelle on tullut hänen sanojensa mukaan tarpeeseen.

– Nopea reissu New Yorkiin. Tarvitsin kylmiä syyspäiviä, ystäviä, ruokaa ja kulttuuria. Tunnen suurta kiitollisuutta, Gwyneth Paltrow kirjoittaa kuvatekstissään.

Gwyneth Paltrow esiintyy yhdessä peilin kautta otetussa kuvassa pelkkä pitkähihainen body yllään ja esittelee paljaita jalkojaan. Moni on kiinnittänyt huomiota myös naisen nimikirjaimilla kirjailtuun tyynyliinaan, jonka hotelli oli Paltrowta varten hankkinut.