Sisarvaimot-sarjan tähti paljastaa: ”Kody oli ensimmäinen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa suuren muutoksen alulle pannut Christine Brown päätti jättää aviomiehensä Kodyn pitkän harkinnan jälkeen ja panostaa energiansa oman elämänsä onnellisuuteen. Ero ei ollut helppo, koska Christine on myöntänyt sittemmin, että Kody oli hänen ensimmäinen miehensä. Hän oli Christinen ensisuudelma.

– Mielestäni seurustelu kuitenkin kuulostaa hauskalta, mutta se on ollut myös turhauttavaa. En myöskään käy niin paljon ulkona ja samalla pitäisi olla suhteessa julkisesti, Christine Brown pohdiskeli eron jälkeen.

Hänen perheensä ehdotti, että nainen käyttäisi lempinimeä treffisivustolla julkkisstatuksensa vuoksi. Nyt tiedossa on, että Christine Brown löysi nopeasti rinnalleen unelmiensa miehen ja hän meni David Woolleyn kanssa naimisiin lokakuussa 2023. Suhde sai terveen alun sen jälkeen, kun Christine oli oppinut ensin nauttimaan omasta vapaudestaan Kodysta eroamisen jälkeen.