Katri Haapanen kuvasi takapuolensa: ”Keho vaatii lempeyttä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina juorulehtien sivuilla usein komeillut Katri Sorsa komeili takavuosina ahkerasti viihdelehtien sivuilla, mutta sittemmin hän vaihtoi elämäntyyliä ja nimekseen Katri Haapanen. Katri tuli aikoinaan tunnetuksi chat-juontajana ja Viidakon tähtöset -realitytähtenä ja opiskeli suntioksi.

Nyt Haapanen on julkaissut sosiaalisessa mediassa päivityksen, jossa hän kuvaa omaa takapuoltaan peilin kautta. Samalla hän peräänkuuluttaa lempeyttä omaa vartaloa kohtaan. Hän on itse kokenut tämän vuoden aikana merkittävän muutoksen.

– Keho vaatii lempeyttä, liikettä, lepoa, haasteita, armoa ja tietynlaista nöyryyttä. Olen aivan eri ihminen, mitä tammikuussa. Keho ja mieli kiittää, Katri Haapanen kirjoittaa.

Katri Haapanen lähti aikoinaan opiskelemaan suntioksi, koska halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Sittemmin Katri Haapanen totesi, että silikonirinnat ovat surullisia, koska ne toivat hänelle parempaa itsetuntoa siihen saakka kunnes huomasi olleensa väärässä.