Pertti Salovaara auto-onnettomuudessa: ”Pirssi taisi mennä lunastukseen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille televisiosta ja radiosta sekä kansanedustajana tunnetuksi tullut Pertti Salovaara on tehnyt viime vuosina liikenneaiheisia ohjelmia varsinkin radioon. Nyt Salovaara on itse joutunut onnettomuuteen, josta hän kertoi tänään seuraajilleen sosiaalisessa mediassa kuvan kera. Otoksessa nähdään kolaroitu auto ja sen vierellä ambulanssi.

– Tilastollisesti ihminen ajaa yli 100 000 km ennen isompaa onnettomuutta. No nyt oli sitten minun vuoroni. Ajelin kohti Inkoota autoliikkeen autolla. Matkaa oli jäljellä enää vain noin 10 minuuttia, kunnes kolahti, Pertti Salovaara kirjoittaa.

Hän kertoo ajaneensa seudun pääteitä, kun edellä ajava auto kääntyi oikealle ja Salovaara jatkoi suoraan. Kolmannen auton iäkäs kuljettaja oli kääntymässä vasemmalle, mutta ei huomannut Salovaaran autoa ajoissa. Näin ollen auto ajoi kolmion takaa Salovaaran eteen ja autot törmäsivät.

– Autostani laukesivat etuturvatyynyt ja pirssi taisi mennä lunastukseen. Asiakas ei sitten saanutkaan haluamaansa autoa toimitettua kotiovelle. Surku homma ja pahoittelut siitä. Mutta pääasia, ettei tullut henkilövahinkoja. Minulla pientä rintasärkyä turvavöistä ja ranne vähän kipeä. Kävin terveyskeskuksessa tarkastamassa paikat. Ei vammoja, Salovaara kertoo ja toivoo ettei toisessa autossa olleille iäkkäälle pariskunnalle jäänyt tilanteesta henkisiä tai fyysisiä vammoja.