Hyviä uutisia vanhan liiton rokkareille – Rush suunnittelee paluuta lavoille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen rockyhtye Rush on perustettu vuonna 1968. Tästä voimme tehdä päätelmän, että soittajien keski-ikä on huomattavasti korkeampi kuin monella muulla konserttiareenoita kiertävien pumppujen soittajilla. Rushin albumeita on myyty maailmanlaajuisesti noin 50 miljoonaa kappaletta.

Nyt yhtyeestä on kommentoitu Washington Post -lehdelle, että live-esiintymiset voivat olla vielä mahdollisia sillä kokoonpanolla, mitä bändistä on jäljellä. Toisin sanoen tämä tarkoittasi Rushin basistia ja kitaristia Geddy Leeta ja Alex Lifesonia. Yhtyeen rumpali Neil Peart menehtyi vuonna 2020 aivosyöpään. Lifesonilla on ollut kesästä saakka ongelmia vatsan kanssa.

– Hänen täytyy tuntea olonsa hyväksi, terveeksi ja vahvaksi. Sen jälkeen ehkä voimme keskustella yhdessä soittamisesta, Lee kommentoi.