Megan Fox oli koukussa rakastumiseen – ihastui vastanäyttelijöihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Megan Fox on julkaissut nyt Pretty Boys Are Poisonous -nimisen kirjan, joka sisältää runoja. Runoissa nainen kertoo hänen menneistä suhteistaan, joissa miehet ovat kaltoinkohdelleet häntä joko henkisesti tai fyysisesti. Nainen paljasti saaneensa hiljattain myös keskenmenon.

Megan Fox oli kirjansa tiimoilta Drew Barrymoren haastateltavana hänen keskusteluohjelmassaan. Haastattelun aikana Megan Fox myönsi muun muassa sen, että hän on ollut aiemmin koukussa rakastumiseen ja ihastumisen tunteeseen.

Megan Fox kertoi, että näyttelijän uran alussa hän tapasi rakastua jokaiseen vastanäyttelijäänsä. ”Tiedostan nyt, että varmasti satutin monia miehiä käytökselläni, koska en arvostanut tarpeeksi sitä, että minuunkin oltiin rakastuneita”, Megan Fox pohtii.

Megan Fox on tällä hetkellä kihloissa muusikko Machine Gun Kellyn kanssa. Nainen paljasti aiemmin, että hän ja Machine Gun Kelly ovat joutuneet suremaan suhteensa aikana yhden keskenmenon. Keskenmenoa oli naisen mukaan vaikea ymmärtää, koska hän oli aiemmin onnistuneesti kantanut ja synnyttänyt kolme lasta.