Dua Lipan rintavako pääosassa – upean iltapuvun etumus varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Dua Lipa on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä rakkauselämänsä vuoksi. Tällä hetkellä 28-vuotias Dua Lipa seurustelee 42-vuotiaan ohjaajan Romain Gavrasin kanssa erottuaan taannoin tunnetusta mallipoikaystävästään Anwar Hadidista.

Nyt Dua on julkaissut upeita kuvia julkkisjuhlista, kun hän oli mukana Power of Women in Entertainment Awards -tapahtumassa. Siellä hänen punainen iltapukunsa nosti etumuksen tyylikkään jämäkästi esiin, mikä tietenkin poptähdelle sopi mainiosti.

Dua Lipa julkaisi viimein kolmen vuoden tauon jälkeen uuden Houdini-nimisen singlen, joka sai muutaman päivän aikana jo yli 14 miljoonaa kuuntelua Spotifyssa. Myös kappaleeseen tehtyä musiikkivideota on katsottu YouTubessa jo yli 26 miljoonaa kertaa. Kappale edustaa uutta aikakautta ja poptähden tulevaa albumia.