Blind Channelin areenakeikan lämmittelijät paljastettiin – kevään ainoa Suomen esiintyminen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Violent popiksi musiikkiaan kuvaileva Blind Channel tekee ensi keväänä uransa tähän asti isoimman keikan. Yhtye nousee lauantaina 27. huhtikuuta Tampereen Nokia Arenan lavalle. Kyseessä on bändin ainoa Suomen keikka ensi keväänä.

Blind Channelin jättikeikan lämmittelijät on nyt paljastettu. Ennen pääbändiä lavalla esiintyvät alternative pop -artisti Costee, Eurooppaa Blind Channelin kanssa kiertävä saksalainen Ghostkid ja maailmallakin noteerattu nuori suomalainen metalliyhtye Lastout.

– Halusimme, että illan kattaus ennen vetoamme on monipuolinen: jotain raskaampaa, josta itse pidämme, mutta myös jotain hieman popimpaa, mikä on myös lähellä sydäntämme, kommentoi Blind Channel tiedotteessa.

Tapahtuman liput ovat myynnissä Lippupalvelussa. Lippuja voi myös ostaa suoraan yhtyeen jäseniltä 2. joulukuuta, jolloin Blind Channel on jakamassa nimikirjoituksia Nokia Arenan aulassa kello 14-15.