Pixar-hitti Inside Out saa jatkoa – trailerista tuli heti somehitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pixar-yhtiön yleisö- ja arvostelumenestykseksi noussut animaatioelokuva Inside Out – mielen sopukoissa saa jatkoa. Kesäkuussa 2024 ilmestyvässä jatko-osassa seurataan jälleen mielessä jylläävien tunteiden edesottamuksia.

Inside Out 2 -elokuvassa ensimmäisestä osasta tuttu Riley lähestyy teini-ikää, mikä tietää uusien tunteiden ilmestymistä elämään. Ilon, Surun, Pelon, Kiukun ja Inhon rutiinit menevät sekaisin Ahdistuksen astuessa mukaan kuvioihin, eikä hän vaikuta saapuneen yksin.

Jatko-osasta saadaan esimakua tuoreessa teaser-trailerissa, jossa Ahdistus tekee ensiesiintymisensä. Hahmon ääninäyttelijänä toimii elokuvan englanninkielisessä versiossa Stranger Things -sarjasta tuttu Maya Hawke. Teaser-traileria katseltiin vuorokauden aikana Disneylle ennätykselliset 157 miljoonaa kertaa, mikä ylitti jopa Frozen 2 -elokuvan trailerin asettaman aikaisemman ennätyksen.