Valtava 2 355 osallistuja ihmis-dominojono kaadettiin – ennätys rikki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Filippiineillä on rikottu hämmentävä ennätys. Maassa kaadettiin kaikkien aikojen ihmis-dominoketju. Osallistujia oli yhteensä 2 355. Tempauksen järjesti patjoja valmistava yritys Uratex, joka juhli 55. syntymäpäiviään.

Ennätyshaasteeseen osallistuneet ihmiset seisoivat riveissä patjoihin nojaten. Patjat tarjosivat pehmikettä heidän kaatuillessa valtavan dominoketjun mukana. Tempaus vaati sen kokoluokan vuoksi arvatenkin jonkin verran harjoittelua ja suunnittelutyötä. Koko dominoketjun kaatuminen kesti noin 20 minuuttia.

Guinnessin ennätystenkirja vahvisti tempauksen rikkoneen maailman suurimaan ihmispatja-dominoketjun maailmanennätyksen. Uratexin mukaan 2 355 osallistujan lukumäärää ei valittu sattumalta. 23 viittaa vuoteen 2023 ja 55 yrityksen 55. syntymäpäivään.