Ensin Kendall Jenner ei osannut leikata kurkkua – nyt taisteli porkkanakakun kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina ja Kardashianin perheen toiseksi nuorimpana tyttärenä tunnettu Kendall Jenner on tehnyt menestyksekästä uraa mallina jo useamman vuoden ajan. Jenner lähti taannoin mukaan myös alkoholibisnekseen ja lanseerasi oman alkoholibrändin, 818 Tequilan.

Kardashianit-realitysarjassa nähtiin taannoin tilanne, jossa Kendall Jenner oli hänen äitinsä ja managerinsa Kris Jennerin kanssa keittiössä. Kendall Jenner alkoi pilkkomaan kurkkua, mutta teki sen sellaisella tyylillä, että moni ajatteli naisen siivuttavan kurkkua ensimmäistä kertaa elämässään.

Tällä kertaa Kardashianit-sarjan jaksossa hilpeyttä on aiheuttanut tilanne, jossa Kendall Jenner saa tehtäväkseen leikata porkkanakakusta palan. Aluksi Kendall aikoo käyttää leikkaamiseen lastaa, kunnes muiden kehotuksesta vaihtaa välineen kakkulapioon. Muovinen kakkulapio kuitenkin taipuu jämäkän porkkanakakun alla, minkä vuoksi naisen on hankala saada kakusta palaa irrotettua.