Justin Timberlake sai tarpeekseen kirjakohusta – harkitsee oikeustoimia Britney Spearsia vastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spears julkaisi syksyllä omaelämäkerrallisen kirjan, jossa ei säästelty sanoja. Kirjassa olleet paljastukset ovat vaikuttaneet hänen lähipiirissään vaikuttaneiden ihmisten elämään siinä määrin, että esimerkiksi naisen entinen poikaystävä Justin Timberlake harkitsee nyt oikeustoimia naista vastaan.

Laulaja Justin Timberlake on mediatietojen mukaan onneton Britneyn kirjassaan esittämien syytösten ja niiden aiheuttaman vastareaktioiden takia. RadarOnline on saanut tietää, että Justin Timberlake harkitsee oikeustoimia, koska muistelmat käänsivät fanit ja Hollywoodin julkkikset häntä ja vaimoaan Jessica Bieliä vastaan. Spears paljasti The Woman in Me -muistelmateoksessaan, että Timberlake muun muassa painosti häntä aborttiin, kun he seurustelivat vuonna 2000.

Sisäpiiriläiset ovat paljastaneet, että muistelmateoksessa julkaistut asiat ovat menneet pahasti niin Timberlaken että hänen faniensa ihon alle. Se muuttanut koko elämän. Alunperin Timberlake ajatteli hyödyntävänsä kaiken saamansa julkisuuden kirjan julkaisemisen jälkeen, mutta nyt hän on suunnitelmiaan huonommassa valossa. Kaiken lisäksi Britney Spears on sanonut, että paljastaa loput kohut seuraavassa teoksessaan.

– Timberlake on raivoissaan ja etsii laillisia vaihtoehtoja Spearsin hiljentämiseksi.