Darude esiintyi amerikkalaisen jalkapallon ottelussa – Sandstorm villitsi yleisöä täpötäydellä stadionilla

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kansainvälisesti suurimpiin suomalaisartisteihin kuuluva Darude esiintyi viikonloppuna Yhdysvalloissa merkittävässä yhteydessä. Hän vieraili Etelä-Carolinassa yliopistoliiga NCAA:n amerikkalaisen jalkapallon ottelussa, jossa toisistaan mittaa ottivat Carolina Gamecocks ja Kentucky Wildcats.

Ottelu käytiin yliopistoliigan ykköstasossa pelaavan Gamecocksin Williams-Brice-kotiareenalla Columbiassa. 78 000 katsojaa vetävä areena oli ottelun aikana täpötäysi. Yleisö villiintyi Daruden esittäessä Sandstorm-hittinsä, joka on ollut jo vuosikausien ajan Gamecocksin epävirallinen tunnuskappale.

Yliopistoliiga NCAA:n amerikkalaisen jalkapallon ottelut ovat Yhdysvalloissa erittäin suosittuja. Sosiaalisessa mediassa levinneissä julkaisuissa nähdään, kuinka Darude eli Ville Virtanen intoutuu tuulettamaan ottelun aikana. Gamecocks voitti Kentucky Wildcatsin luvuin 17-14.