Charly Jordan rietasteli alusasussa – poseeraukset hakevat vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

DJ-kaunotar Charly Jordan poseeraa nykyisin sosiaalisessa mediassa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Jordanin suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa vähäpukeisena ja upeissa maisemissa.

Tuttuun tapaansa Jordan keikistelee nyt rohkeissa kuvissa sosiaalisessa mediassa, kun hänet on kuvattu ronskeissa asennoissa alusasussaan. Charlyn fanit ovat ymmärrettävästi innoissaan tuoreesta päivityksestä.

Los Angelesissa asuva ja kansainvälistä DJ-uraa tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.