Jersey Shore -tähti paljastaa: ”Yritimme ratkaista rahahuolia intiimivideolla”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jersey Shore -tähti Mike ”The Situation” Sorrentino on kirjoittanut elämäkertateoksen, jossa hän paljastaa kärsineensä vakavasta huumausaineriippuvuudesta. Kerroimme aiemmin, että hän on käyttänyt päihteisiin pienen omaisuuden verran rahaa, yhteensä 500.000 dollaria.

Holtiton tuhlaaminen on tietysti vaikuttanut miehen pankkitilin saldoon. Taannoin hän sai idean vaimonsa kanssa, että tekevät intiimin videon ja myyvät sen eniten tarjoavalle. Video kuvattiin ja siitä hierottiin jopa kauppoja.

– Kävimme koko myyntiprosessin läpi, kunnes lopulta päätimme olla myymättä videota. Pöydällä oli tarjouksia, mutta yksikään ei ollut tarpeeksi suuri. Koska summa ei vastannut odotuksiamme, emme halunneet videon julkaisemista, mies kertoo kirjassaan.