Nicole Kidmanin somekuvat saivat trollaajat liikkeelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Nicole Kidman on monista suurista elokuvarooleista tunnettu. Viime aikoina Kidman on myös näytellyt HBO-kanavan esittämissä draamasarjoissa. Ensin nainen nähtiin Big Little Lies -sarjassa, joka sai paljon tunnustusta kahden tuotantokauden jälkeen. Nyt Kidman on näytellyt The Undoing -draamatrillerissä, jossa toista pääosaa näytteli Hugh Grant.

Viime aikoina sosiaalisessa mediassa faneja on puhuttanut Nicole Kidmanin koko. Toisen vartalon kommentoiminen ei ole sopivaa, mutta moni on ottanut asiakseen kirjoittaa joko huolehtivaan tai ilkeään ja trollaavaan sävyyn naisen Instagram-kuvien kommenttikentällä hänen laihuudestaan.

Trollaajat ehdottivat naisen tuoreimpien Instagram-kuvien kommenttikentässä, että Nicole Kidmanin tulisi mennä ostamaan itselleen juustohampurilaisen. ”Rakastan häntä, mutta hän on vain aivan liian laiha”, eräs kirjoitti. Moni tuntui olevan myös sitä mieltä, että paljasta pintaa näyttävillä kuvilla nainen aiheuttaa äärimmäisen laihuuden ihannointia.