Kody Brownilla rästissä tuhansien dollarien verot

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjasta kuuluisuuteen noussut moniavioinen Kody Brown on nykyään yksiavioinen. Miehen hanke suurperheen yhteensaattamiseksi on muodostunut ongelmaksi. Verottaja penää Brownilta nyt 4.858 dollarin verolaskua, joka erääntyi marraskuun ensimmäinen päivä.

Kody Brown osti Coyote Passina tunnetun tontin neljälle vaimolleen ja 17 lapselleen. Hänen rakennusunelmansa eivät kuitenkaan käyneet toteen, koska nyt kolme vaimoa on nostanut kytkintä ja aloittanut elämänsä toisaalla. Kody itse asuu Flagstaffissa Robynin kanssa 890.000 dollarin arvoisessa omakotitalossa, The Sun uutisoi.

Kodyn odotetaan panevan rakkaan tonttinsa myyntiin, koska miehen unelmat ovat siltä osin murskautuneet. Tontista maksettiin vuonna 2018 yhteensä 820.000 dollaria. Perhe muutti Yhdysvaltojen Arizonaan Las Vegasista.