Halle Berry ja Angelina Jolie ystävystyivät – avioero yhdistää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. Halle Berry nautti pitkään elämästään sinkkunaisena, mutta taannoin tähti löysi uuden rakkaan rinnalleen ja alkoi seurustelemaan muusikko Van Huntin kanssa.

Halle Berry on myös tuottaja ja elokuvaohjaaja. Uusimpana projektinaan hän ohjaa ja tuottaa yhdessä Angelina Jolien kanssa Maude v Maude -nimisen elokuvan, jossa naiset esittävät myös päärooleja. Heidän yhteistyönsä sujuu mainiosti vaikka aina he eivät ole olleet hyvissä väleissä keskenään.

Halle Berry kertoi Variety-lehdelle antamassaan haastattelussa, että hän ja Angelina Jolie eivät aikoinaan tulleet toimeen. Berry ei kuitenkaan halunnut paljastaa miksi heidän välillään oli kitkaa. He onnistuivat lopulta löytämään yhteisen sävelen puhuessaan heidän vaikeista avioeroistaan mikä yhdisti heitä.

Halle Berry oli aiemmin naimisissa Oliver Martinezin kanssa. Kahdeksan vuoden oikeustaistelun jälkeen heidän avioeronsa astui virallisesti voimaan vasta tämän vuoden elokuussa. Angelina Jolie puolestaan haki avioeroa Brad Pittista vuonna 2016, mutta heidän asiaansa käsitellään oikeusteitse edelleen.