Tuuletusaukkoon jumiin jäänyt koira pelastettiin – kuva nauratti somessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikinomistajien elämä on yllätyksiä täynnä. Toisinaan rakas lemmikki päätyy laittamaan kuononsa paikkaan, jonne se ei kuulu. Seuraukset voivat olla odottamattomat.

Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa sijaitsevan Sumterin poliisilaitos sai taannoin eläimen pelastamiseen liittyvän tehtävän. Spike-niminen koira oli jäänyt jumiin kotinsa tuuletusaukkoon. Poliisilaitos jakoi hilpeyttä herättäneen kuvan, jossa rakennuksen seinästä pilkistää koiran pää.

– Spike haisteli koiruuksia ja jäi jumiin Warrent Courtissa sijaitsevan kodin ilmanvaihtokanavaan, poliisilaitoksen Facebook-julkaisussa kerrottiin.

Poliisi onnistui yhdessä palokunnan kanssa pelastamaan Spiken. Koira ei kärsinyt välikohtauksen jäljiltä vakavista vammoista, ja sen kerrotaan olleen iloinen päästessään vapaaksi. Spiken epäiltiin jo pohtivan, minkälaisiin koitoksiin se seuraavaksi päätyisi.