Travis Kelcen ystävät superparin suhteesta: ”Taylor Swift on se oikea”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Taylor Swiftin rakkauselämä nousi nopeasti suureksi puheenaiheeksi kun kävi ilmi, että artisti alkoi tapailemaan amerikkalaisen jalkapallon pelaajaa Travis Kelceä. Pariskunnan romanssia on seurattu tiiviisti tämä syksy ja kaksikon parisuhde näyttää vain syventyneen.

Travis Kelcen tunnettuus on etenkin nuorten aikuisten ja teini-ikäisten keskuudessa noussut valtavasti parisuhteen alettua. Kelcen oheistuotteet kuten paidat, joissa on miehen pelinumero, on revitty käsistä verkkokaupoissa sen jälkeen kun Taylor Swift näyttäytyi kyseinen paita yllään miehen pelissä.

Travis Kelcen ja Taylor Swiftin suhteesta on tullut pidetty puheenaihe myös ystävien keskuudessa. Kelcen ystävät ovat People-sivuston mukaan kommentoineet uskovansa, että Taylor Swift on miehelle juuri se yksi ja oikea. Parisuhde toimii lähipiirin mukaan etenkin siksi, että he kumpikin tukevat toistensa uraa.