Taksit pysähtyvät lauantaina – surmatun taksinkuljettajan muistoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuori taksinkuljettaja tapettiin Kouvolassa marraskuussa. 26-vuotias taksinkuljettaja löydettiin kuolleena omasta taksistaan varhain perjantaiaamuna 17. marraskuuta. Teosta epäillään 23-vuotiasta miestä, jolla on rikostaustaa.

Suomen Taksiliitto on tiedottanut, että taksiliikenne tulee pitämään lauantaina 16. joulukuuta hiljaisen hetken Kouvolan Kuusankoskella surmatun taksinkuljettajan muistolle. Hiljainen hetki kestää minuutin ajan ja alkaa yhdeltä päivällä.

– Pysähtymisestä ei tule aiheutua asiakkaille lisäkustannuksia ja seisauksessa tulee noudattaa liikennesääntöjä, Suomen Taksiliitto tiedottaa.

Taksit tulevat olemaan pysähdyksissä tänä lauantaina klo 13.00-13.01. Mikäli taksinkuljettajalla on siihen mahdollisuus, kuljettaja nousee seisomaan autonsa viereen hiljaisen hetken ajaksi. Kuusankoskella tehty henkirikos on Suomen Taksiliiton mukaan 54. taksisurma vuodesta 1924 lähtien.