Youtuben pelivalikoima kasvaa – kymmeniä uusia nimikkeitä

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtube on laajentanut valikoimiaan myös peleihin. Palvelussa alettiin syyskuussa kokeilemaan Playables-pelejä, joiden määrää on nyt kasvatettu. Uudet nimikkeet ovat tosin vain maksavien Youtube Premium -tilaajien käytössä.

Youtube Premium -tilaajat saivat taannoin Playables-pelejä koskevan viestin. Tilaajat pääsevät pelaamaan Youtubessa yhteensä 37 peliä. Joukossa on The Verge -sivuston mukaan muun muassa Angry Birds Showdown, ristikkopeli The Daily Crossword ja Daily Solitaire.

Käyttäjien saaman viestin mukaan pelit ovat pelattavissa 28. maaliskuuta 2024 asti. Pelien tarkka kohtalo kyseisen päivämäärän jälkeen ei ole tiedossa.

Youtube on jo toinen tunnettu suoratoistettavasta videosisällöstä parhaiten tunnettu pavelu, joka on laajentanut pelien pariin. Myös Netflix on ottanut valikoimiinsa mobiilipelejä.