Perheenäiti kokeili Taylor Swiftin juoksutreeniä – osoitti Tiktokissa ettei onnistunut

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Brown -niminen perheenäiti otti juoksemisen osaksi elämäänsä kun hän alkoi pudottamaan painoaan pari vuotta sitten. Hän halusi kokeilla uutta hauskaa tapaa lisätä mielenkiintoa juoksemista kohtaan kokeilemalla Taylor Swiftin juoksutreeniä.

Taylor Swift aiheutti paljon uutisotsikoita kertomalla miten hän valmistautui Eras-kiertueeseensa. Osana valmistautumista oli juoksumatolla tehtävä yli kolmetuntinen treeni, jossa hän juoksi samalla kun lauloi koko konsertin setin läpi. Nyt Jennifer Brown halusi kokeilla samaa.

Jennifer Brown julkaisi hänen TikTok-kanavallaan videon, jossa nähdään miten hän laulaa Taylor Swiftin lauluja ja juoksee samalla. Hän kävelee reippaasti tai hölkkää kevyesti hieman hidastempoisempiin kappaleisiin ja nopeimmat hän juoksi kuten Taylorkin.

Nainen totesi noin tunnin treenin jälkeen, että kohta hän oksentaa. Sen jälkeen hän päätti lopettaa juoksutreenin ja totesi, että Taylor Swift on todellinen peto juoksumatolla treenatessaan koko konserttisetin läpi.

@thisiowamom @Taylor Swift as if the whole world didnt know… this right here… this Eras tour prep… no joke. Maybe this will be my next challenge! I know one thing, sometimes you iust have to run for fun. 💜#running #taylorswift #erastourtaylorswift #erastourworkout #taylorswiftchallenge #swiftie #runner #1mile30days #run #fun ♬ original sound – swiftie