Shay Mitchell pohtii äitiyttä ja ulkonäköpaineita: ”Naisena oleminen on rankkaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositusta Valehtelevat viettelijät -sarjasta tutuksi tullut Shay Mitchell on kiireinen nainen, jolla on monta rautaa tulessa. Näyttelijän työn lisäksi naisella on kaksi omaa yritystä ja kaksi lasta, tyttäret Rome ja Atlas Noa.

Shay Mitchell on kertonut, että äitiys on muuttanut häntä. Nainen avautui Byrdie-sivuston haastattelussa siitä, että hän koki kuitenkin paineita palautua heti synnytyksen jälkeen omaksi vanhaksi itsekseen. Se tuntui tähdestä mahdottomalta.

– Olen aina sanonut, että en voi palautua siihen millainen olin. Voin muuttua vain uudenlaiseksi, Shay Mitchell kommentoi.

Shay Mitchellin mielestä naisena oleminen tässä ajassa on rankkaa kaikkien ulkonäköpaineiden vuoksi. ”Valehtelisin jos sanoisin, etten kokenut paineita”, tähti kertoo. Hän kuitenkin päätti jättää heti vanhan version itsestään taakseen sinä päivänä kun hän sai tietää olevansa raskaana.

Shay Mitchell on saanut myös arvostelua osakseen sosiaalisessa mediassa siksi, että hänellä on lastenhoitajia. Mitchell kokee olevansa etuoikeutettu, että hänellä on mahdollisuus lastenhoitajiin. Vain heidän ansiostaan Mitchell pystyy tekemään myös omia töitään ja pyörittämään yrityksiään lasten äitinä olemisen lisäksi.