Juuri nyt: Amazing Race Suomi päättyi – voittajat ovat selvillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti suurta suosiota jo vuosikymmenten ajan nauttinut matkailuseikkailu Amazing Race sai taannoin ensimmäistä kertaa suomalaisen version. Ohjelman ensimmäisellä suomalaisella tuotantokaudella seikkailtiin pääasiassa Aasian maissa. Nyt kausi on päättynyt ja voittajat selvillä.

Suomen ensimmäisellä tuotantokaudella oli mukana myös julkisuudesta tuttuja henkilöitä niin viihteen ja urheilun kuin myös esimerkiksi politiikan saralta. Finaaliin selvisivät radiojuontaja Tuukka Ritokoski ja hänen isänsä Sami, hiihtäjä Kaisa Mäkäräinen ja Mari Edner sekä erikoisjoukkomiehet Janne Lehtonen ja Robin Hendry.

Finaalijaksoa kilpailtiin Singaporessa ja Helsingissä, jonne kilpailu lopulta päättyi. Voittajaksi tasaväkisessä kisassa selvisivät lopulta Kaisa Mäkäräinen ja Mari Edner. He saivat voitosta 30 000 euron palkinnon. Toiseksi sijoittuivat Tuukka ja Sami Ritokoski ja kolmanneksi Janne Lehtonen ja Robin Hendry.