Beverly Hillsin silikoniprinsessa kuntosalilla – selfieistä ei ollut tulla loppua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaaseen elämäntyyliin tottunut ja peiliselfieitä aktiivisesti harrastava Beverly Hilssin silikoniprinsessa teki taannoin paluun sosiaaliseen mediaan oltuaan jonkin aikaa jumissa Dubaissa. Paluustaan lähtien hän on täyttänyt somea kuumilla kuvillaan sekä maksutta että myös maksullisessa palvelussa.

Maailmaa aktiivisesti kiertävä kurvitar on nyt kuvannut itseään kuntosalilla siihen malliin, että tuskin hän muuta siellä ehtikään tehdä. Povipommi ymmärsi tilanteen itsekin, sillä hän toteaa päivityksessään, että tätä varten hän tarvitsee yksityisen kuntosalin.

Vielä taannoin kurvittarella oli sosiaalisessa mediassa satunnaisia kuvia myös ystäviensä kanssa, mutta nyt hän näyttää keskittyvän pelkästään oman ylhäisyytensä seuraan. Se on tietenkin hänen seuraajilleen sopivaa.