Playboy-Julia pulahti rantaveteen – pakarat titenkin pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina kovaa nousua sosiaalisen median glamour-mallien keskuudessa tehnyt saksalainen mallikaunotar Julia Römmelt oli taannoin Saksan Playboy-lehden Playmate of the Year 2021. Sittemmin somesuosio on kasvanut kohisten kautta maailman, ja kuvat kertovat miksi.

Usein rantalomilla kuvattu Julia esittelee mielellään vartaloaan someseuraajilleen, eikä tämä viikko ollut poikkeus. Römmelt nähdään nimittäin nyt nauttimassa paratiisimaisissa maisemissa upeissa otoksissa, joissa hän muun muassa esittelee pakaroitaan.

Mallikaunotar Julia Römmelt on noussut valinnan myötä sometähdeksi, jota seuraa nykyisin Instagramissa peräti 1,3 miljoonaa käyttäjää. Rohkeat poseeraukset pitävät huolen siitä, että määrä jatkaa kasvuaan myös jatkossa.