Peuraa esittävä patsas löytyi rikottuna – kamera paljasti kiimaisen uroksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Metsästystä harrastavaa kalifornialaismiestä odotti taannoin mökillään karu näky. Jousiammunnan harjoitteluun käytettävä, peuraa esittävä patsas löytyi pihalta rikottuna. Kävi ilmi, että elävä peura oli käyttänyt sitä hieman toisenlaiseen harjoitteluun.

Kumista valmistetun peuran jalat olivat KMPH-uutissivuston mukaan rikkoontuneet. Mökin omistaja alkoi tutkimaan valvontakameran videoita syyllisen selvittämiseksi. Videolla patsasta lähestyi metsästä ilmestynyt valkohäntäpeura.

Rakkaudennälkäinen urospeura oli rikkonut patsaan yrittäessään paritella sen kanssa. Syksy ja talvi on Kaliforniassa valkohäntäpeurojen kiima-aikaa. Mökin omistajan mukaan kyseessä oli jo toinen kerta, kun kiimainen eläin oli lähestynyt patsasta samanlaisissa tarkoitusperissä.