Heikki Paasonen julkaisi harvinaisia kuvia Amazing Racesta: ”Käsittämätön reissu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu kansainvälinen realityformaatti Amazing Race sai tänä syksynä viimein suomalaisen version, ja Amazing Race Suomi päättyi viime viikonloppuna. Voiton kisassa veivät Kaisa Mäkäräinen ja Mari Edner, jotka jättivät finaalissa taakseen Tuukka ja Sami Ritokosken sekä Janne Lehtosen ja Robin Hendryn.

Nyt ohjelman juontaja Heikki Paasonen on julkaissut kuvia realitysarjan kulissien takaa. Hän totesi kuvakoosteensa yhteydessä, että jokaista kilpailijoiden vuodattamaa hikipisaraa kohti heidän vieressään juossut kameramies ja äänittäjä vuodattivat kymmenen hikipisaraa. Paasonen totesi, että kuvaajalla on kuin täyspakkaus selässään.

– Tällä ohjelmalla on aika osuva nimi. Kyseessä on nimittäin aivan käsittämätön reissu. Tämä ohjelma oli massiivinen ponnistus kaikilta osallisilta ja ennen kaikkea valtava kotimaisen tv-työntekijän voimannäyte. Kiitos teille, te todelliset tekijät, oli suuri etuoikeus saada olla mukana, Heikki Paasonen kirjoitti kuviensa yhteydessä.