Matthew Perryn virallinen kuolinsyy paljastui – mukana oli valitettavaa epäonnea

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmanhistorian suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuvan Frendit-sarjan tähti Matthew Perry menehtyi hiljattain. Hänet löydettiin hukkuneena porealtaasta. Nyt on selvinnyt lisätietoa näyttelijän hukkumisesta Pacific Palisadesin alueella Los Angelesissa.

Perryn kuolema on ollut onnettomuus, mikä on johtunut huumausaineiden ja hukkumisen yhteisvaikutuksesta. Miehen kuolemassa on ollut mukana epäonnea, johtuen veden varaan joutumisesta, sepelvaltimotaudista ja buprenorfiinivaikutuksista. Miehen elimistössä oli niin paljon ketamiinia, että se on lamauttanut hengityksen. Kaikki hänen käytössään olleet lääkkeet ovat olleet reseptillä määrättyjä, joten kuolemaan ei liity laittomia aineita. Matthew Perryn perhe on aiemmin kertonut olevansa järkyttynyt tapahtumista.

Näyttelijän perheeseen kuuluivat hänen äitinsä ja isänsä sekä heidän uudet puolisonsa. Matthew’n vanhemmat erosivat hänen ollessa vauva.

– Olemme surun murtamia rakkaan poikamme ja veljemme traagisen menetyksen johdosta. Matthew toi paljon iloa maailmaan sekä näyttelijänä että ystävänä, perhe viestitti aiemmin People-lehdelle.

Frendit muistetaan yhtenä 1990-luvun ja 2000-luvun alun suurimmista komediasarjoista ja aikansa kansainvälisenä ilmiönä. Vuonna 2004 päättyneen sarjan tähdet palasivat kaksi vuotta sitten ruutuun Friends: The Reunion -erikoisjakson merkeissä. Siinä Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow ja David Schwimmer kokoontuivat studioon jakamaan muistoja sarjan kulissien takaa.