Pankkiryöstäjä unohti vaatimuksestaan tärkeän yksityiskohdan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa tapahtui huhtikuussa pankkiryöstö, jossa oli mukana erikoinen yksityiskohta. Ryöstöstä syytetty unohti pankkivirkailijalle tekemästään vaatimuksesta tärkeän yksityiskohdan.

Pankkiryöstö tapahtui Ohion osavaltiossa sijaitsevassa KeyBank-pankissa. Ryöstäjä oli antanut pankkivirkailijalle lapun, jossa luki ”give me the”, eli ”anna minulle”. Hän oli unohtanut kirjoittaa sanan ”money” eli ”rahat”.

Oikeunde pöytäkirjojen mukaan syytetty oli unohtanut tärkeän yksityiskohdan lapusta, sillä hän oli tekohetkellä crack-huumeen vaikutuksen alaisena. Pankkivirkailija osasi kuitenkin päätellä, mitä ryöstäjä halusi. Hän antoi miehelle 723 dollaria.

Rahojen mukana oli The Kansas City Star -lehden mukaan seurantalaite. Poliisi tavoitti ryöstöstä epäillyn miehen sen perusteella samana päivänä.