Shirly Karvinen ja Sanni aurinkolomalla – kuumat otokset someen

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Entinen radiojuontaja Shirly Karvinen muistetaan myös Miss Suomi 2016 -tittelistään. Nainen juonsi myös tänä vuonna Viidakon tähtöset -ohjelmaa ja on aloittanut uuden Dear Shirly ja Arttu -podcastin. Tällä hetkellä kaunotar lomailee ansaitusti tyttöystävänsä kanssa Thaimaassa.

Shirly Karvinen ja poptähti Sanni ovat tällä hetkellä yhdessä Thaimaassa, josta kumpikin on julkaissut lomaterveisiä Instagramiin. Shirlyn kuvissa nähdään miten nainen samoilee viidakossa, nauttii kookosjuomaa ja olutta meren rannalla aurinkotuolissa ja poseeraa majoituksen omalla uima-altaalla.

Myös Sanni on julkaissut kuvan saman uima-altaan luona. Shirly on kertonut antavansa seuraajilleen matkavinkkejä Thaimaahan kun he palaavat lomalta. Sen verran nainen kuitenkin jo paljasti, että hän ihastui Ko Chang -saaren kiireettömyyteen ja luontoon.