Murtomies olikin murtonainen – tehtaili rikoksia Kalifornian luksusalueella

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Los Angelesin lähellä sijaitseva Irvine on rikkaiden suosima ja perheystävällinen asuinalue Yhdysvaltojen Kaliforniassa, Kiitospäivän lomalta kotiinsa palanneen 35-vuotiaan Brittney Heinzmanin yllätys oli melkoinen, kun hän löysi vaatekaapistaan pizzaleikkurilla varustautuneen murtovarkaan.

Murtovaras ei ollut kuka tahansa rosvo. Kyseessä oli alueella useita murtoja tehtaillut 43-vuotias Wendy Wilkinson. Hän kyyristeli Skyloft-huoneistokompleksin makuuhuoneen kaapissa omistajan saavuttua kotiinsa. Wilkinsonilla oli kädessään leikkurin lisäksi leikkuulauta ja keittiöpyyhe.

Heinzman kertoi, että hän huomasi lomalta palattuaan, että hänen asuntonsa etuovi oli auki ja tavaroita oli varastettu. Nainen ei kuitenkaan olisi uskonut, että varas piilotteli hänen vaatekaapissaan.

– Hän vain katsoi minua kuin peura ajovaloissa, ja minä käskin häntä poistumaan asunnostani. Wilkinson aneli, etten satuttaisi häntä, Heinzman skertoi KTLA:lle.

Heinzman soitti poliisit, kun hän ja hänen ystävänsä seurasivat Wilkinsonia kerrostaloalueella. He kuvasivat videota ja kuvia todisteeksi. Lisäksi naapurin ovikellokamera kuvasi Wilkinsonin pakomatkaa. Kaikkiaan poliisin väitetään löytäneen murtovarkaan kotoa yli 30.000 dollarin arvosta Heinzmanin omaisuutta, joten rosvo oli tehnyt useamman visiitin asuntoon ennen kiinni jäämistään. Varastettujen tavaroiden joukossa oli henkilöllisyyspapereiden ja luottokorttien lisäksi käsilaukkuja ja aurinkolaseja.