Tana Mongeaun etuhammas putosi kesken puhumisen – video someen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tana Mongeau on suosittu YouTube-tähti, joka kertoo omalla kanavallaan erikoisia tapahtumia ja tarinoita hänen elämästään. Tana Mongeau on alkanut saamaan suurta suosiota myös TikTokin puolella julkaistessaan hauskoja ja kantaa ottavia videoita. Tällä kerralla Mongeau on julkaissut videon, jossa hänen hammaslaminaattinsa putoaa suusta kesken puhumisen.

Tana Mongeau on kertonut moneen otteeseen, että hänellä on ongelmia hampaidensa kanssa. Hammaskruunutt eivät tahdo pysyä 25-vuotiaan naisen hampaissa kiinni, minkä vuoksi tähti onkin kehottanut muita nuoria olemaan ottamatta niitä hampaisiinsa.

Tana Mongeau julkaisi hänen TikTok-kanavallaan videon, jossa nähdään miten etuhammas lentää naisen suusta ja saa Mongeaun järkyttymään. Sen jälkeen nainen yrittää liimata hammasta kiinni omin avuin pikaliiman avulla.

Seuraavana päivänä Tana Mongeau meni hammaslääkäriin ja hammas kiinnitettiin takaisin paikoilleen. Videolla nähdään miten pikkuruiseksi naisen oma hammas on viilattu. Mongeau itse puhuu laminaateista, mutta kyseessä näyttäisi olevan kuitenkin hammaskruunu.

@tanamongeaulol

NO NO NO NO

♬ original sound – Tana Mongeau

@tanamongeaulol

this is from last night but here ya go.

♬ original sound – Tana Mongeau

@tanamongeaulol

HAHA!

♬ September (Dreamy Version) – JU$t