Claudia Alenden toppi ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2014 maailmanlaajuiseen tunnettuuteen Miss Peppu -kilpailusta noussut Claudia Alende sai tuolloin lempinimen ”Megan Foxin kaksoisolento”. Sittemmin hänelle on kertynyt jo 8,8 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Tällä kertaa Claudia panee taas parastaan poseeraamalla faniensa iloksi erittäin paljastavassa valkoisessa topissa, jonka alla ei ollut rintaliivejä. Siksi asu paljasti sisältöään melkoisesti ja Alenden someseuraajat saivat taas nähtävää.

Brasilialainen Claudia Alende on nousi Miss Peppu -finalistista kolmessa vuodessa valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yksin Instagramissa ja Facebookissa nykyisin jo 18 miljoonaa seuraajaa ja fania. Äskettäin Alende muutti kotimaastaan Yhdysvaltoihin.